20 augusti 2008

Olika falla ödets lotter

Idag har jag för första gången lämnat lilla A på skolan. Jag blev totalt överrumplad av hur vemodigt det kändes, började till och med gråta på skolgården. Lilla A däremot grät inte alls.

4 Comments:

Blogger thekax said...

Oj, skulle man ha gråtit? Då gjorde jag (föreningen Lipsillarnas förbundsordförande) fel. Eller, jag har förstås bara följt med till ett upprop där föräldrarna fick sitta i ett annat rum, innan det var dags att gå vidare (hem, till parken eller – i mitt fall – jobbet) ... Det kanske inte är samma sak?

11:25 em  
Blogger Heliotropen said...

Men jag fick inte gå med in alls. Jag bröt ihop när jag såg hälften av hennes kompisar, de hon känt sedan hon var ett år, stå och vinka till henne från ett annat klassrumsfönster. Nu har det förresten sjunkit in hos lilla A också. Idag grät hon sig till sömns av längtan efter lilla F, som hon känt sedan hon var fyra månader.

Det kan kännas långt att korsa en skolgård när man är en liten tjej.

11:40 em  
Blogger Heliotropen said...

När ska du börja blogga igen, förresten?

11:43 em  
Blogger thekax said...

Vet inte. Jag trodde jag skulle komma igång efter semestern, men det var jobbigare än jag mindes att jobba heltid. Jag har dock ruvat på ett inlägg ända sedan Polen. Rubriken är klar. Det är bara resten ...

10:45 em  

Skicka en kommentar

<< Home