12 januari 2009

Efter ledigheten blues

Tillbaka på jobbet är jag. Mycket senare än alla andra, så det är väl inte synd om mig. Men alldeles omedelbart känner jag mig förflyttad till november. Det är grått ute. Jag har mejl från gnälliga studenter. (Kan inte någon upplysa dem om hur totalt ocoolt det är att skriva till läraren för att klaga på att någon annan fått ett pris?!?) Jag har alldeles för mycket att göra. Ska det vara så här i fem månader nu?

6 Comments:

Blogger Jessica said...

eh pris vadå?

12:31 em  
Anonymous Anonym said...

Den grupp som skrivit den bästa examensrapporten på en kurs tilldelades ett (mycket blygsamt) penningpris. En annan student skrev och protesterade. (Deras text var ju alldeles för lång och för övrigt inte alls användbar och bla bla bla.)

/Heli

1:32 em  
Blogger Jessica said...

Dålig förlorare m a o. Och lite sådär att do I look as if care??

9:56 em  
Blogger Kajsa said...

usch, har inte ens hunnit börja jobba än och har redan ångest över det. detta inlägg skrämmer mig...

9:58 em  
Blogger Botilda said...

Men shit, när ska de fatta att det stora priset är att lära sig något. Att det är det de har användning av i livet - inte nåt liten vinstslant (som jag tycker verkar vara en rätt knasig idé, men det är en annan sak).

Det är INTE november. Det är januari i ett nytt och fräscht år. Det blir ljusare och bättre och din roman är inlämnad och du skriver på andra texter och du har ett intressant jobb och ändå full rätt att gnälla ;-) Men november är det inte.

8:34 fm  
Blogger Kris C said...

Nej det är Januari och solen har lyst flera dagar! Hurra!

7:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home