15 februari 2008

Dementi

Nu säger jag det här en gång för alla: Jag färgar inte håret! Ingen blir längre förvånad när jag säger hur gammal jag är, det var länge sedan någon kallade mig söt, ingen normalt funtad människa skulle påstå att jag har samma figur som för tjugo år sedan och unga män flirtar inte med mig längre, så ni måste ge mig det här: Jag har inte särskilt många gråa hår! Och jag lovar att tala om när jag börjar färga det.

Heliotropen - inte längre 25

8 Comments:

Blogger Jessica said...

Eum, jag färgar håret, tänker jag fortsätta med. Lite fåfänga är bra för humöret.

2:17 em  
Anonymous Anonym said...

Fine by me. Fast man vill ju inte att folk ska tro att man gör det när man inte gör det, eller hur?

/Heli

2:43 em  
Blogger thekax said...

Nej, det trodde jag inte heller att du gjorde. Ett tränat öga (typ en frisör) kan säkert se sådant, och visserligen är inte jag frisör men jag tycker att din hårfärg ”känns” naturlig. Men visst är det märkligt att en del blir gråhåriga på stört vid 35 medan andra har kvar sin naturliga färg vid 95.

8:43 em  
Blogger Jessica said...

Nej.

3:26 em  
Blogger Kajsa said...

Svårt att säga någonting om när jag aldrig träffat dig. Trodde inte du var så värst gammal med småbarn och allt. Brukar någon i din ålder ha gråa hår? Nåväl, grattis i alla fall till det icke gråa håret. :)

9:32 em  
Blogger fanny said...

Lyllos! Själv är jag i det närmaste helt grå. Ja, faktiskt. Det ligger i släkten. *surar*

11:13 em  
Blogger Botilda said...

Fast det är ju snyggt med grått! Min mamma blev gråhårig när lillebror föddes - hon var 27 - men envisas med att färga det i den ena varianten värre än den andra. Själv har jag börjat hitta lite grått, men är mer fascinerad än irriterad.

Men även om grått är snyggt, så är din hårfärg osedvanligt fin och ”djup”. Det ger jag dej ;-)

9:05 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag håller med Botilda. Jag gillar faktiskt också grått. Fast det kanske är lätt för mig att säga. Men nog har jag en del gråa hårstrån också. Man ser dem om ljuset faller rätt (eller fel). Jag gillar dem skarpt, fast de måste inte skynda sig att bli fler.

/Heli - snart vuxen

9:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home