05 februari 2007

Fyra Lassie och en bom

Nu är det hög tid för lite flams och trams. Min första idé var att jag skulle göra en sådan där "fyra sanningar och en lögn"-lista om mina äventyr i lördags kväll, men så kände jag att det inte hänt fullt så många olika intressanta saker. Så den som till äventyrs vill veta mer om ragget, vad som hände på toaletten eller vad den där killen sa till mig kan höra av sig.

Sedan tänkte jag att jag skulle blogga om månadens present, som finns på Teknikmagasinet och som det flitigt görs reklam för i tunnelbanan - Clone-a-willy-kitet, som går ut på att man (i ordets verkliga bemärkelse) ska göra en avbild av sin ... hrm ... bästa kompis och sedan tillverka en dildo att ge till någon nära vän. Är inte det en pryl vi väntat på, så säg!

Men till slut kom jag på att jag skulle blogga om detta: Det var ju så kul ändå med det här med listor, så jag har gjort en på temat "Fyra Lassie jag träffat och en som mest är ljug". Jag vill passa på att skicka den som utmaning till alla, fast allra mest till Botilda, Lime, Fanny, Ekorren, Annan, Jessika och Kajsa. Gissa och hitta på egna, med andra ord. Här kommer de:

1. Min svärmor är med som en karaktär i Kerstin Ekmans debutroman.
2. Som barn gick jag i kläder ärvda av Joey Tempests kusiner, som för övrigt inte hette Tempest.
3. Jag blev en gång erbjuden gruppsex med en man som sedermera blev filmrecensent på teve.
4. När jag var ung hade jag Stanley Kubricks regiassistent som teaterlärare ett kort tag. Sedan reste han till England för att vara med och spela in "Full Metal Jacket".
5. En gång var jag på samma fest som Bodil Malmsten. Hon sa "Har inte vi träffats förut?" Det hade vi inte.

9 Comments:

Blogger Botilda said...

Månadens present är ju gammal. Den pratade papporna på Föräldraliv om redan förra julen... Däremot vill jag så hemskt gärna höra om din lördagsnatt! Snälla, berätta!!!

Lassisarna... Hm... Ettan tror jag stämmer, tvåan kan mycket väl stämma, trean låter trolig med tanke på alla förslag du fått, fyran - mjae varför inte, femman är fullt möjlig. Men jag gissar ändå på femman, för du och jag har varit på ungefär samma förlagsfester och där var aldrig Bodil. (Fast det kunde ju vara en annan fest så klart.) Men ändå, femman.

7:56 em  
Blogger Lime said...

Utmaningen antagen...

Jag vägrar att tro att du skulle gått omkring i "Tempestkläder".

8:28 em  
Blogger Anna @ Mormor hade stil said...

Jo, jag skulle tippa på 2:an eller 5:an. Men om jag måste bestämma mig så blir det 5:an.

Själv kan jag inte sätta ihop en sådan lista - allt skulle bli ljug för det är extremt sällan jag har att göra med kändisar. De lyckas alltid undvika mig.

9:38 fm  
Blogger Heliotropen said...

Men om de undviker dig så där precis kan ju det bli en lista? "Jag gick in på NK när Magnus Uggla gick ut" kanske. Och nog måste du väl känna nån som känner nån? Du jobbar ju för sjutton gubbar med T!

1:00 em  
Blogger Kajsa said...

Ha ha vad roligt! Måste dock fundera lite på egna "Lassies", kommer bara på en rakt av. Tror inte på 4:an. Vet inte varför - går på magkänslan. Vad vinner man? ;-)

8:50 em  
Blogger Heliotropen said...

Ära och odödlighet, Kajsa!

10:01 em  
Blogger Kajsa said...

Nu har jag antagit utmaningen!

8:08 em  
Blogger fanny said...

Jag tror fyran är en bom. Har dock inte hunnit fundera färdigt på mina egna lassiesar, men de kommer!!!

8:52 em  
Blogger Kajsa said...

När kommer lösningen? Eller ska man inte avslöja det? Tror dock inte jag kan hålla mig så länge till med min egen lösning..

5:11 em  

Skicka en kommentar

<< Home